LAMPEDUSA

28/03/2016 LAMPEDUSA

Ik zing & speel in ‘Lampedusa’, gemaakt door theatergroep Het Monsterverbond, deze zomer (2016) sowieso op twee theaterfestivals:

Kom je kijken?

Tot in Lampedusa!

ps. check hier nog even onze voordekunst promoclip.

 

 

2 Comments on “LAMPEDUSA

Suzanne / 14/07/2016

Beste Arjen, ik zag je vanavond in Lampedusa. Wat een prachtige, aangrijpende, bijna filmische voorstelling. Gedragen door werkelijk schitterende muziek en zang. Ik ben de leerkracht van Quinten klein kranenburg, de zoon van Albert.
Ik dacht je al te herkennen van Opa’s Hoed. Ik ben net terug van Pllek, en ik heb het even opgezocht en dat ben je inderdaad! ‘Dag hoed, wat sta je me goed, mag ik je dragen.. Etc’ krijg ik nu niet meer uit mijn hoofd. Grijs gedraaid heb ik dat cd-tje, samen met mijn dochters, jaren geleden alweer. Nog voor de scheiding, toen ze nog klein waten.
Dank voor de mooie avond, en voor de leuke herinneringen. Suzanne

    arjendijkstra / 13/08/2016

    Dag Suzanne,

    vakantietijd en veel spam! Fijn om dan eens een leuk echt bericht ertussen te vinden. Dank je wel, goed om te horen allemaal : ) Momenteel speel ik met Theaterpoppen (een zijtak van Het Monsterverbond) ook kindervoorstellingen, op dit moment hebben we 2 voorstellingen rondom de karakters van Sylvia Vanden Heede’s populaire Vos en Haas serie. Wellicht ook iets voor jullie school? http://www.theaterpoppen.nl Groet, Arjen.

Comments are closed.

Arjen Dijkstra