Over Arjen

[wr_vc_abouts][wr_vc_abouts_inner]

ACTEUR / THEATERMAKER

Arjen vormt samen met Luca Stappers en Casper Oorthhuys kindertheatergroep Houtjetouwtje. Al meer dan vijftien jaar is hij als maker en speler verbonden aan locatietheatgroep Het Monsterverbond.

Hij doceerde compositie aan de Amsterdamse theateracademie en geeft muziek / theaterworkshops bij theatergroep GAJES en bij 4West in Amsterdam. Ook werkt hij in Amsterdam als freelance trainingsacteur op middelbare scholen.

Met Marc Heijboer vormt hij theatraal / educatief fietsduo de Bike Brothers, met theatervoorstellingen op basisscholen, in samenwerking met Cyclefun Productions.

[/wr_vc_abouts_inner][wr_vc_abouts_inner]

ZANGER

Arjen is leadzanger en componist van Da Pifer, met eigen, Engelstalig werk.

Hij zingt in theater bij kindertheatergroep Houtjetouwtje en in de voorstellingen Lampedusa en Victorie.

Voor meer informatie over zijn zangskills en repertoire, download zijn CV of stuur even een mailtje naar …

[/wr_vc_abouts_inner][wr_vc_abouts_inner]

PRESENTATOR

Sinds een paar jaar actief als presentator heeft Arjen er een nieuwe passie erbij: presenteren. Het podium is zijn tweede thuis en dat is zichtbaar en hoorbaar als Arjen presenteert. Daarnaast leeft hij zich makkelijk in en maakt hij goed gebruik van zijn (muzikale) ervaring als improvisator.  Dit alles levert een stijl op met veel schwung, die prettig is om naar te kijken en te luisteren.

Momenteel werkt hij o.a. voor stichting Cyclefun Productions, waarvoor hij uiteenlopende events presenteert en sinds 2018 als moderator en gangmaker bij het event: Turbo Dome, met als eerste wapenfeit drie dagen op het Down the Rabbit Hole festival.

[/wr_vc_abouts_inner][wr_vc_abouts_inner]

COMPONIST / MUSICUS

[/wr_vc_abouts_inner][wr_vc_abouts_inner]

TRAINER / DOCENT

[/wr_vc_abouts_inner][/wr_vc_abouts]